EN      FR     PR 

 

Share ا 

جمعه, 20 سپتامبر 2019
به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. * WWW.JAHANTAHSIL.COM بازدیدکننده عزیز، در نظر داشته باشید که کلیه تعهدات از قبیل انعقاد توافق نامه ها (قراردادها) فقط در صورتی که از ایمیل jahantahsil@gmail.com ارسال شود دارای ارزش است. و هیچ نماینده ای ، با نام جهان تحصیل ،اجازه دریافت مبلغ و انعفاد قرارداد را ندارد. صفحه اصلی > صفحه اصلی 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 69857
 بازدید امروز : 3229
 کل بازدید : 3655005
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
جهان تحصیل

نظرسنجی
نظر شما درباره محتویات وب سایت :

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

صفحه اصلی


درود بر  برو بچه ها و رفقاي قديم و جديد جهان تحصيل

عرض أدب داريم خدمت تك تك شما دوستداران تحصيل و كار و زندگي  در خارج .مدتي هست كه پست جديدي به درد و دل نامه جهان تحصيل  أضافه نكرديم .امشب كه داشتم صفحات مجازي اين كتاب جهان تحصيل رو ورق ميزدم لابلاي اين برگه هاي مجازي كمي گرد و غبار ديدم كه هم ، يكم شرمنده بازديدكنندگان روزمره مون شدم و هم به اين فكر كردم كه بابا ما ده ساله شديم و تو اين ده سال تونستيم در كنار همه ي ناملايمتي هايي كه زندگي  در غربت بما مي آموزه، به خيلي از دوستاني كه از ما كمك خواستند و ما قبول مسئوليت كرديم پيششون شرمنده نباشيم و بخشي از تجربياتي كه بدردشون ميخورد بهشون انتقال بديم.اين هم عرض كنم شايد براي اين دسته از دوستاني كه  ما در بخش ورود به كشور مورد نظرشون (پذيرش تحصيلي ، بورسيه تحصيلي، اجازه كار،أمور مربوط در آن كشور ، خونه و ... ) كمكشون كرديم ،شايد ممتاز نباشيم ولي به اين اطمينان داريم كه بهشون ثابت شده بچه هاي جهان تحصيل از حداكثر تواناييشون در جهت هرچه بهترانجام دادن مسئوليت واگذار شده ،كم و كسر نذاشته و نخواهند گذاشت .يك نكته كه بسيار داراي اهميته اينه كه ،بچه هاي جهان تحصيل يك شركت ، موسسه يا كانون رسمي مهاجرت يا يك دسته وكيل تحصيل كرده مهاجرت نيستند كه اومده باشند بابت سلام تا خداحافظي واسه عزيزاني كه تصميم به مهاجرت گرفتند، مبلغ تعيين كرده و دريافت كنند.تيم دانشجويي جهان تحصيل كه از اسمش مشخصه، تعدادي دانشجوي تحصيل كرده يا در حال تحصيل يا كار و يا زندگي در برخي از كشور هاست كه ،هرآنچه خوب و بد و تلخ و شيرين  هست رو بشما به زبان دوستانه انتقال ميده وسعي داره بتونه أموري كه شما بايد قبل سفرتون انجام بديد رو با كمك خودتون ،وأستون طبق تعاريف اداره مهاجرت اون كشور انجام بده و شمارو هم با هزينه كمتر و هم با تجارب بيشتر كه شايد خودتون أذيت هم بشيد ،هم راه كنه.مثلا (يكي ازين اذيت هايي كه امكان داره بشيد اينه كه چون خودتون ، كار خودتون رو داريد، مانيتورينگ ميكنيد بيش از حد استرس بكشيد

ادامه مطلب: کلیک کنید

♻️تيم دانشجويي جهان تحصيل/بلوكارت


 

درود بچه های جهان تحصیل به بچه های ایران"  پستی چند منظوره برای دانشجویان و جویندگان کار


درودی از نوع دانشجویی و کاری "هم میهنان " دانشجویان حال و آینده ،فارغ التحصیلان آینده و حال ، آیا تا به حال در جستجوی راه حلی مناسب و مقرون به صرفه برای ورود به کشوری بوده اید ؟ آایا میدانید به غیر از برنامه های تحصیلی - دانشگاهی جهت شرکت و یا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری راه های بسیاری برای ورود به کشورهای اروپایی هست ؟ آیا تا به حال از خود پرسیده اید که شرایط ورود در دوره های کوتاه مدت با ویزای کوتاه مدت به کشورهای اروپایی را دارید ؟ پاسخ ما مثبت است ، دوستان برای ورود به دوره های کوتاه مدت 6-12-18 ماهه که با ویزای 6 ماهه و یک ساله همراه خواهد بود میتوانید برنامه ی مهاجرتی خود را به یکی از کشورهای حوزه ی فعالیت تیم جهان تحصیل از جمله پرتغال ، مجارستان ، دانمارک ، قبرس ، سوئد وآلمان که می باشد تنظیم و اقدام نمایید. 
حال برای ورود به چنین دوره هایی چه باید کرد و چه کسانی شرایط ورود به این دوره ها را دارند. با توجه به کشورهای اشاره شده که ما می توانیم  برای اخذ پذیرش دوره های کوتاه مدت در خدمت شما عزیزان باشیم . به استحضار میرسانیم که کلیه ی این کشورها در حوزه ی شینگن قرار دارند و ویزا های صادر شده از این کشورها جزء ویزاهای شینگن محسوب خواهد شد . یعنی افراد دارنده ی ویزا از هر یک از این کشورها می توانند به 27 کشور حوزه  شینگن جهت بازدید یا سفر کوتاه مدت وارد شوند.  
این بدان معنی است که بعد از ثبت نام در دوره ی مورد نظر و اخذ ویزا و ورود به آن کشور میتوان جهت سفر و آشنایی به کشورهای همسایه سفر داشته باشید و شرایط تحصیل ، زندگی و یا کار را از نزدیک لمس کنید.

 

سوال : چه افرادی شرایط مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در این دوره ها را دارند ؟ 

 

پاسخ : 1) کلیه ی افراد بالای 18 سال . 2) حداقل مدرک دیپلم (12 ساله ) . 3) حداکثر سن 56 سال ( ولی پیشنهاد ما حداکثر سن 48 سال میباشد ) . 4) داشتن زبان انگلیسی در حد (آیلتس) با نمره ی 4 . 5) داشتن برنامه ی تحصیل و یا کاری بعد از اتمام دوره به منظور قانع ساختن (آفیسر) جهت اخذ ویزا . 6) داشتن منبع مادی برای هزینه ی دوره جهت واریز به دانشگاه بعد از دریافت ویزا . 7) داشتن منبع مادی جهت هزینه ی زندگی در مدت تحصیل دوره ی مورد نظر و ارائه دادن سند مالی ان به سفارت ، که در هر کدام از کشورها متفاوت است.

ادامه مطلب: کلیک کنید

 


 

کانادا هندمالزی سوئدنروژدانمارکآلمانانگلیسپرتغالاسترالیا اوکرایناسپانیابلژیک
Contacts us  / Map  / Home page / About us

 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com