اولین اقدام قبل از مهاجرت به کشور کویت برای افراد این است که باید با شرایط این کشور و آداب و رسوم آن و دیگر شرایط عمومی آشنا شد. در این مطلب می توانید اطلاعاتی درباره شرایط و فرهنگ کویت و زبان رسمی کویت و مردم این کشور اطلاعات لازم برای مهاجرت به این کشور را کسب نمایید.
کویت کشوریست که در قسمت غربی آسیا واقع شده و با کشور های عراق ایران و عربستان مرز مشترک به صورت آبی و خاکی دارد. ذخایر نفتی متعدد و بی شماری در کشور کویت واقع شده است و آن را جز کشور های غنی از نظر اقتصاد کرده است. پایتخت کویت از زیبا ترین و ثروتمند ترین شهر های آن است. واحد پول این کشور دینار می باشد و مردم آن اغلب به زبان عربی صحبت می کنند. مساحت این کشور بیش از ۱۷ کیلومتر مربع و جمعیت آن به ۶ میلیون نفر می رسد. توسعه انسانی در این کشور شاخصی حدود ۰.۸ درصد را دارد که این عدد بیانگر رفاه و کیفیت مطلوب زندگی در کویت است. این کشور جز کشور های مستقل بوده و حکومت آن به صورت نیمه دموکراتیک عمل می کند.
جدول محتوا
نوع حکومت و ساختار سیاسی در کویت
حکومت سیاسی در کشور کویت به صورت امیر نشین است و رئیس حکومت این کشور امیر خطاب می شود. نخست وزیر در این کشور رئیس دولت میباشد و توسط امیر کویت انتخاب می شود. مجلس کشور کویت دارای ۵۰ کرسی برای نمایندگان است و نمایندگان این کشور با رای مردم انتخاب شده و یک دوره چهار سال را در خدمت دولت خواهند بود. رئیس دولت اعضای کابینه خود را از میان نمایندگان سابق مجلس انتخاب می کند. به طور کلی اوضاع سیاسی در کشور کویت به صورت آزادانه ارزیابی شده است و سیستم پادشاهی در این کشور هم چنان اجرا می شود.
شهر های بزرگ و پایتخت کویت
شهر کویت پایتخت کشور کویت می باشد. شهر کویت دارای فضای دانشگاهی بسیار بزرگ است. به طوری که افرادی که ویزای تحصیلی و دانشجویی در این کشور دارند در شهر کویت زندگی می کنند. سیستم کار در این شهر با روال منظمی پیش می رود و درآمدزایی در این شهر به صورت دقیق و رو به رشد است.
ثبت کردن شرکت در شهر کویت با مسئولیت های محدودی وجود دارد. سیستم بانکداری و بانک های دولتی در سال های اخیر به پیشرفت های روبرو شدی رسیدن و مشخص کرده اند که ساز و کار سیستم بانکداری در کشور کویت در درجات استانداردی قرار گرفته است. بررسی ها نشان دهنده این است که در سال های اخیر وضعیت بانکداری رتبه مشخصی را پی گرفته است .
این شهر بهترین مقصد برای گردشگران خارجی به حساب می آید زیرا محل برگزاری فستیوال های فصلی نیز شهر کویت است.
جمعیت ایرانی و شرکت های ایرانی در کشور کویت
جمعیت ایرانی زیادی در کشور کویت مشغول به کار و ثبت شرکت هستند.
بیش ترین قسمتی که افراد ایرانی را در خود جای داده است در زمینه های مواد غذایی و بهداشتی است .
با توجه به پیشرفت های اخیر کشور کویت در صنعت این کشور وارد چرخه های تجاری و اقتصادی جهان شده است ایرانیان زیادی در این کشور مشغول انجام کارهای تجاری هستند.
سیستم مالیاتی
نرخ مالیات شرکت ها در کویت در ابتدا ۱۵ درصد بود و در بالاترین حد خود به ۵۵ درصد رسیده است. نرخ مالیات بر درآمد شخصی در کویت صفر درصد اعلام شده است.
وضعیت برای نرخ تامین اجتماعی نیز در حدود ۲۲ درصد تثبیت شده است. نرخ تامین اجتماعی برای کارکنان در حدود ۵ الی ۱۰ درصد محاسبه شده است.
گفتنی است که نرخ امنیت اجتماعی برای شرکت ها در حدود ده و نیم درصد بوده که امروزه به یازده و نیم درصد رسیده است. این پیشرفت در حوزه اقتصاد رقم قابل توجهی محسوب می شود . سیستم مالیاتی کشور کویت در سال های اخیر دستخوش تغییرات زیادی بوده است. بررسی ها نشان می دهد که نرخ افراد ایرانی که وارد کشور کویت شدند نسبت به ۱۰ سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است.
دولت در کویت ثابت قدم بوده و وضعیت ثبت شرکت در این کشور از نظر مالیاتی به طور کنترل شده پیشروی می کند .
تاریخ کویت
کویت منطقه کوچک در خاورمیانه است که به طور دقیق در حاشیه خلیج فارس واقع شده است. نخستین منابع نفتی این کشور در دهه ۳۰ کشف شد.
کویت تا سال ۱۹۶۱ تحت استعمار انگلیس بود و بعد از آن به استقلال رسید .
عراق کشور کویت را در سال ۱۳۹۱ اشغال کرد و چاه های نفت این کشور را آتش زد به این ترتیب آغازگر جنگی شد که آمریکا نیز در آن مداخله داشت. این جنگ باعث شد تا صادرات نفت از کشور کویت تا مدتی متوقف شود و به طور کلی میتوان گفت که یک روز از این جنگ حدود ۵ الی ۶ میلیون بشکه نفت را هدر داده و در آتش سوزاند. رخ دادن این جنگ باعث شد که نیروهای عراقی عقب نشینی کنند اما باعث افزایش قیمت نفت این کشور نیز شد که در نهایت روی اقتصاد آن تاثیر گذار خواهد بود.
وضعیت آب و هوایی کویت
همان طور که پیشتر نیز گفتیم کویت یک کشور در خاورمیانه است و با ایران است و خلیج فارس مرز آبی دارد. در زمان های قدیم بیش تر بازرگانان و کویتی با ایران رابطه اقتصادی داشتند.
مساحت کویت کم است و این کشور ،کشوری کوچک محسوب می شود به همین دلیل حدود ۵۰ درصد از مردم این کشور بومی هستند.
کوبه دارای دشت های بیابانی بزرگ است اما قسمتی از آن که بخش مدرن این کشور نیز محسوب می شود رستوران های بزرگ و پر جنب و جوشی دارد. موزه های غنی و همین طور مناطق گردشگری هیجان انگیز قسمتی از مزایای سفر به کشور کویت است.
واحد پول رسمی کویت دینار اعلام شده است . آب و هوای کویت گرم و خشک است و جزایر زیادی را در خود جای داده است. زمستان های کوتاه ولی تابستان های بلند و گرمی دارد.
مشاهیر علمی سیاسی هنری و ادبی کویت
کویت کشوری غنی از فرهنگ و تمدن است و از جمله افرادی که می توان به عنوان مشاهیر در این کشور نام برد افراد زیر است:
■عبدالحسین عبدالرضا یکی از بازیگران مشهور کشور کویت
■ محمود المنصور یکی از افرادی که در زمینه تئاتر شهرت زیادی دارد.
■ امل العوضی مجری معروف و بازیگر زیبا چهره کویتی که به دلیل چهره زیبا و جذابیت هایش در این کشور معروف شده است.
فرهنگ مردمان کویت
در کویت سبک خاصی برای لباس پوشیدن وجود ندارد و حجاب کشور کویت اسلامی است اما تنوع در زمینه پوشش در این کشور وجود داشته و مشکلی در این زمینه دیده نمی شود.
مردم این کشور خونگرم و مهربان هستند و به طور کلی کویت برای زندگی کشوری آرام می باشد مردم عادت دارند که در احوالپرسی ها با هم دست بدهند و در بعضی از موارد همدیگر را در آغوش می کشند. وضعیت فرهنگی در سالهای اخیر دستخوش تغییرات زیادی قرار گرفته و مشخص شده که فرهنگ شهرنشینی به طور کامل در این کشور جا نیفتاده است.
فرهنگ کشور کویت اجازه توهین به بانوان و یا محدود کردن شان را به هیچکس نمی دهد. دولت کویت سختگیری های بسیاری را در زمینه عدم توهین به بانوان و محدود کردن آنها اعمال کرده است.
وضعیت آموزشی در کویت از رشد خوبی برخوردار است.
مسابقات شتر سواری در کویت برگزار می شود. حتما توجه داشته باشید که برای شرکت در این مسابقات باید حتماً قوانین ورود به این بخش را رعایت کنید.
پول کویت
واحد پول کویت دینار است که از پول های ارزشمند دنیا محسوب می شود. البته صرفه جویی بخش از فرهنگ مردم کویت که در آنها نهادینه شده است.
در کویت هیچگاه دست چپ خود را برای دست دادن جلو نبرید زیرا دست دادن با دست چپ یک توهین نابخشودنی در کویت محسوب می شود. چرا که دست چپ در در کشور کویت دست تطهیر نامیده می شود.
رابطه خانوادگی در کشور کویت از اهمیت بسیاری برخوردار است و این کشور رسومات مخصوص به خود را دارند.
در کویت زن ها پس از ازدواج نام همسر خود را نمی گیرد و با نام خانوادگی خود در این کشور به ادامه زندگی می پردازند.
در کویت گاز از آب ارزانتر است.
بی نظم یکی از مواردی که در این کشور عادی شده است ولی جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
پیشرفت در کویت
کشور کویت توانسته در سال های اخیر مسیر پیشرفت خوبی را در زمینه های مختلف از جمله آموزش و تحصیل داشته باشد.
زبان رسمی کویت
زبان رسمی کویت زبان عربی نوین معیار است که البته بیش تر در روزنامه نگاری و آموزش کاربرد دارد.
عربی کویتی که در زندگی روزمره استفاده می شود نوعی از زبان عربی است. انگلیسی در کشور کویت به عنوان زبان تجاری کاربرد داشته و به طور گسترده ای در ک می شود.
در کنار زبان انگلیسی فرانسوی نیز به عنوان زبان سوم در طی دو سال به دانش آموزان رشته علوم انسانی در مدارس آموزش داده می شود. عربی کویتی گونه ای از عربی خلیجی است که با گونه های دیگر زبان رایج در حوزه خلیج فارس اشتراکاتی دارد. عربی کویتی واژه های بسیار و پذیرفته است و دلیل این امر مهاجرت افراد مختلف از جمله اقوام با زبانهای فارسی؛ بلوچی، ترکی، ایتالیایی، انگلیسی، زبان های هند به این کشور است.
گویشی از فارسی در میان ایرانیان و کویت رایج است که به آن فارسی کویتی نیز گفته می شود. زبان ایرانی_ اچمی در جنوب فارس رایج است و واژگان عربی کویتی را در تصرف خود قرار داده است.
جمع بندی
زبان کشور کویت در سال های اخیر به زبان های بین المللی نزدیک تر شده است. این کشور در لیست کشور های قدرتمند جهانی قرار دارد.